ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η διασφάλιση της πνευματικής ιδιοκτησίας των πελατών μας είναι σημαντική για εμάς. Οποιαδήποτε πληροφορία όπως, σχέδια - προσωπικά στοιχεία και ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα κοινοποιηθεί σε τρίτους χωρίς την άδειά σας.

 

Χρησιμοποιούμε firewalls και βάσεις δεδομένων για να προστατέψουμε τους υπολογιστές μας από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

 

Παράλληλα η εταιρία λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και χρηστών του διαδικτυακού μας τόπου κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες μας σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.

 

Η εταιρία ενδέχεται να συλλέγει και να κρατά προσωπικά σας στοιχεία προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να βελτιώσει τον δικτυακό της χώρο και να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

 

Όπου ο συγκεκριμένος δικτυακός χώρος περιέχει συνδέσμους σε άλλους δικτυακούς χώρους, η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την πολιτική εμπιστευτικότητας των συγκεκριμένων χώρων.

 

VALKANIKI

VALKANIKI LTD

Μητρ. Νικολάου 59Β

34100 Κάνηθος, Χαλκίδα

 

Τηλ:  222 10 26 936

Email: info@valkaniki.gr

ΕΣΠΑ_2014_2010

© 2016 VALKANIKI LTD | Powered by

4Point