ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ο φορέας μας διαθέτει μία πλήρη γκάμα ειδικού εξοπλισμού προκειμένου να αξιολογεί και να εντοπίζει τις ικανότητητες ΑμεΑ τόσο με κινητικά, όσο και νοητικά προβλήματα. Διατηρεί επιστημονικές συνεργασίες με φορείς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ώστε να ενημερώνεται και να διαχέει τα νέα δεδομένα στους ωφελούμενους, τους οικοίους τους καθώς και σε όσους τους υποστηρίζουν.

 

Η ιστοσελίδα παρουσιάζει ενδεικτικά ορισμένα συστήματα Υ.Τ. Είναι σαφές πως υπάρχουν πολλά περισσότερα τόσο high tech όσο και low tech τα οποία δεν είναι δυνατόν να παρουσιαστούν στις περιορισμένες δυνατότητες αυτού του ενημερωτικού μέσου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΠΙΛΙΑ

ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΟΧΛΟΣ (JOYSTICK)

Αντίστοιχα και σε σχέση με το ποντίκι μοχλό, το ποντίκι μπίλια λειτουργεί όπως ένα συμβατικό ποντίκι. Διαθέτει ενσωματωμένα πλήκτρα για τις λειτουργίες

Περισσότερα

Πρόκειται για ένα ειδικό ποντίκι που χρησιμοποιεί μοχλό. Διαθέτει πλήκτρα για  πολλαπλές λειτουργίες

Περισσότερα

ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΕΦΑΛΗΣ

ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

Το ποντίκι κεφαλής αξιοποιεί την κινητικότητα του κεφαλιού προκειμένου να ελέγχεται ο δρομέας στην οθόνη του υπολογιστή.

Περισσότερα

Πρόκειται για πληκτρολόγιο το οποίο εγκαθιστάται στον υπολογιστή του χρήστη και υποκαθιστά το φυσικό πληκτρολόγιο το οποίο ο χρήστης δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει.

Περισσότερα

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΦΘΑΛΜΩΝ

Η διαδραστική επιφάνεια αφής ουσιαστικά μπορεί να προσομοιώσει το πληκτρολόγιο, ενώ έχει την δυνατότητα προσαρμογής εναλλακτικών επιφανειών εργασίας.

Περισσότερα

Το σύστημα ελέγχου κίνησης οφθαλμών είναι ένα σπονδυλωτό σύστημα ελέγχου του ηλεκτρονικού υπολογιστή μέσω της κίνησης των οφθαλμών.

Περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Έχει την δυνατότητα αποθήκευσης έως 140 μηνυμάτων (έως 32 πλήκτρα με 8 επίπεδα ηχογράφησης το κάθε ένα) ή 25 λεπτών συνολικά.

Περισσότερα

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Η διαδραστική επιφάνεια αφής ουσιαστικά μπορεί να προσομοιώσει το πληκτρολόγιο, ενώ έχει την δυνατότητα προσαρμογής εναλλακτικών επιφανειών εργασίας.

VALKANIKI

VALKANIKI LTD

Μητρ. Νικολάου 59Β

34100 Κάνηθος, Χαλκίδα

 

Τηλ:  222 10 26 936

Email: info@valkaniki.gr

ΕΣΠΑ_2014_2010

© 2016 VALKANIKI LTD | Powered by

4Point